Megújult weboldal címe www.kalaziagi.hu
Frame
Frame
Frame
Frame
Főoldal » Vélemények » Reiki tanfolyam
Reiki tanfolyam
29 hozzászólás
 1. Éva
  2011. november 5. szombat 12:14

  Megváltozott az életem. Nem szedek gyógyszert, mert tudom, hogy minden betegségnek lelki oka van, ezt kell felderíteni. Addig pedig tölteni magam és családom az élet energiájával.

 2. Szilvi
  2011. november 5. szombat 21:53

  Egy Ágis kirándulás során egy zene hatására fogalmazódott meg bennem, hogy tegyek magamért, így jött a Reiki tanfolyam az életembe, mint születésnapi ajándék.
  Nagyon szeretem azokat a technikákat, amik tulajdonképpen a legegyszerűbben alkalmazhatók, és nem kell hozzá semmi. Amióta elvégeztem a Reiki tanfolyamot, az az életem részévé vált, bárhol, bármikor alkalmazhatom. Van egy eszköz a kezemben, ami bármikor segít.
  Nyitottabbá váltam tőle, bátran megengedem a kapcsolódást a világgal.
  Sok új igazi barát került a közelembe a Reiki által.

  Azoknak ajánlom, akik szeretnének egy igazi szeretet általi kapcsolódást a világgal,az emberekkel.

 3. Guszti
  2011. november 6. vasárnap 10:28

  Kedves Ági!

  Az általad szervezett összejövetelek olyanok, mint Te magad, csendes szeretettel teli, nem hivalkodó, mégis figyelemfelkeltő és elgondolkodtató. Segít megtalálni bennünk az őszinte, érdekektől, elvárásoktól mentes kíváncsi és kreatív pillanat-gyermeket, hogy felnőttként is ilyenek lehessünk.

  Hálás vagyok Neked, a sorsnak, magamnak, hogy ezen az úton együtt haladunk és remélem sikerül továbbadnom mindent, amit tőled kaptam.

 4. Kriszta
  2011. november 8. kedd 09:13

  A Reiki olyan, mintha közvetlen telefonvonalam lenne Istenhez. ;)

 5. Piroska
  2011. november 18. péntek 10:26

  A reiki tanfolyamra a Párom jelentkezett, aki az adott napon nem érezte jól magát, így szinte beugróként csöppentem bele a reikibe, hogy segíteni tudjak neki, amikor szükséges. Ági szerint mindenki saját maga miatt volt ott. Így gyorsan ki kellett találnom, hogy én mit is szeretnék a reikivel elérni.
  Már régebb óta szerettem volna, ha szavaim “ajtók és ablakok” lettek volna és nem “falak”. Hát ezen dolgoztam, s dolgozok a mai napig. A változást leginkább én észlelem. Meg tudok bátran szólítani embereket. El tudom mondani a nem mindig kellemes gondolataimat viszonylag elviselhető formában. Ami tetszik, azt is ki tudom fejezni. Úton vagyok.

  Mivel fizikailag nem panaszkodhattam, nem vártam semmi különöset a reikitől. Mégis kaptam.
  Volt ugyanis több mint 40 éve fennálló, időnként előforduló, meg nem fejtett jobb oldali hasfájásom, melyet lazán tudomásul vettem.
  Ez mára szinte teljesen eltűnt. Nem hiányolom.

  A reiki energia megtapasztalása közvetlen az avatás után megtörtént. Először nem éreztem az energia irányát. Csak azt, hogy valami melegség van a kezem és a kezelt társam feje között. A kezelés hatására társam fejfájása egészen jól elmúlt.

 6. Juli
  2011. november 23. szerda 19:42

  A reiki nagyon sokat adott nekem az elmúlt 6 évben, amióta gyakorlom. Nyitottabb, elfogadóbb, megértőbb és türelmesebb lettem. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincs hova fejlődni tovább, de egy csodás utat ad ehhez a fejlődéshez. A közelmúltban pedig megmutatta nekem az egység élményét. Kórházban feküdtem egy komoly idegsebészeti műtét után, 200 km-re attól a reikis csoporttól, amelyik rám hangolódott és energiát küldött nekem. Fantasztikus érzés volt azt érezni, ahogyan mindenki rám összpontosít. Mivel a gyógyulásom lassú, azóta is sokan, sokszor küldenek nekem reikit. Teljesen egyek vagyuk, és ez fantasztikus élmény.

 7. V. Rita
  2012. március 3. szombat 21:05

  Kedves Ági!

  Csodálatos dolog történt velem a héten.
  Amikor a kórházban voltam novemberben, szemészeti vizsgálatom is volt, ahol mindkét szememen zöld hályogot állapítottak meg, és továbbküldtek az SZTK-ba kivizsgálásra, mondván, hogy ezzel a szem betegséggel foglalkozni kell.
  Nos, tegnapelőtt voltam a szemészeten, mondhatom hogy majdnem remegő lábbal léptem át a rendelő ajtajának a küszöbét, (mert az ajtó mellett a fenti betegségről olvastam el egy tájékoztató plakátot, idő előtti látásvesztés, kezelési módok stb…) úgy izgultam.
  Jó sokáig tartott a vizsgálat, és nem mindegyik volt “kellemes”. Viszont a végeredmény annál inkább.
  NINCS EGYIK SZEMEMEN SEM ZÖLD HÁLYOG :-) ))
  Csodálatos érzés. Volt-Nincs.
  Velem “CSAK” egy dolog történt azóta, a REIKI belépett az életünkbe.
  Köszönöm! :) )))

 8. Csaba
  2012. november 22. csütörtök 21:08

  Még egyszer köszönöm a tanfolyamot, nagyon intenzív élmény volt, ilyenre nem is számítottam.
  Nagyon sok erőt kaptam tőle, nagyon sokat tanultam és csodálatos embereket ismertem meg.
  Csaba Bp.

 9. Ferenc
  2012. november 23. péntek 09:02

  Drága Ági!
  Nagyon köszönöm az elmúlt 2 napot. Azt a csodát, amire megtanítottál, hogy milyen egyszerűen lehet boldog az ember. Amihez semmi más nem kell, csak egy másik ember, aki MEGMUTATJA Nekem, mit is kell csinálni.
  Még soha nem volt ilyen beszédes az a csend, amiben az elmúlt 2 napban éltem. Hálásan köszönöm Neked és mindenkinek, aki ott volt Velünk.
  B. Ferenc Bp.

 10. Zsófi
  2012. november 23. péntek 23:23

  Köszönöm!:) ♥ Néha valami olyasmit érzek,hogy tanulom az “Érintés csodáját” . A tapasztalati úton való érzelmi-tanulás sokkal jobb mint a ‘száraz elméletek’. :) Bár,nem állítom, hogy könnyű, még ma sem, mégis nagyon apránként, de úgy érzem, haladok.:):)
  Zsófi Vp.

 11. S. Rita
  2013. április 20. szombat 21:14

  Kedves Ági!
  Köszönöm az anyagokat és leginkább a sok-sok élményt, amit a Reiki-I tanfolyam nyújtott nekünk.
  Valóban formálja az embert és a szeretteit is és mindenképpen boldogabbá teszi az embert
  kapcsolataiban.
  Remélem sok-sok emberhez eljuttatjátok a Reiki-t, mert ahogy fogalmaztatok, erre mindenkinek
  szüksége van!
  Köszönöm!
  S.Rita

 12. Zsófi
  2013. június 9. vasárnap 10:01

  Megtörtént.Mindenben van egy “első alkalom”..és minden hasonlóban,hazudik,aki azt mondja,nem izgul.(van hol csak izgulunk,ez a “jobb adrenalin”,ami csak előre visz a megélés fele :) ,van hol félünk,s ez leblokkol) Bennem egyszerre volt a szeretet,a nyitottság,valamiféle hit,hogy “helló,már annyiszor bizonyított a reiki,most mi a gond?” s megismerési-megtapasztalási vágy,milyen adni,milyen ott a másik oldalon és a félelem,az izgulás valahol a gyomorban,a bizonytalankodás,a kétség.A két oldal ütközete zajlott le,ez időbe telt,de valahol ott,mélyen tudtam,ideje van.Jó élmény a reiki párosan is,a “másik oldalon” is, szívcsakrás ölelős érzésekkel,a zenére való ellazulással.Kis idő kellett az elején…jó 10perc,picit zavartan nézelődtem a többiekre,aztán lassan..persze figyelve,de laza aggyal és szívvel…Belehelyezkedtem.S úgy feltöltődtem,hogy éjfél lesz nemsoká.:) Zsófi

 13. Andi
  2013. június 9. vasárnap 10:02

  A szemdaganatos srácnak egy hónappal a műtét után( folyamatosan kapja tőlünk a reikit) felére összezsugorodott a daganat a szemében ( az orvos erre kevés esélyt látott és nem biztatta, tapasztalatok szerint fél-egy év is szokott lenni, mire van eredmény , ha van, mert erre se sok esélyt jósoltak neki ). Köszönet mindenkinek ! Andi

 14. H. F.
  2013. július 11. csütörtök 19:04

  Kedves Ági!

  Köszönöm még egyszer ezt a két napot, Te csupa szív vagy, Téged könnyű szeretni. Egy másik világot teremtettél ott két napra, egy jobbat, helyet csináltál magadnak az életemben, hogy mekkorát, azt majd az idő mutatja meg. Most mind a ketten megyünk tovább az utunkon, de ha ezek az az utak megint keresztezni fogják egymást, én örülni fogok neki.

  H. F. Bp.

 15. Csilla
  2013. szeptember 18. szerda 14:25

  A reikit napi szinten használom, köszönöm. Úgy érzem, erőt ad ahhoz, hogy a mindennapi életben azt tegyem, amit a szívem diktál. Édesanyámnak adtam tegnap egy kis reikit és amikor a fiam kérdezte tőle, hogy “Mit érzel Mama?” ,  azt mondta, úgy érzem, szeretve vagyok. (Ekkor jött részemről a libabőr, mikor betalál valami jó….)Köszönöm mégegyszer Neked!

 16. Miklós
  2013. szeptember 18. szerda 14:28

  Kedves Ági!

  Nagyon, nagyon hálás vagyok Neked a szombati energia közvetítésedért, még soha nem éreztem ilyen csodálatos érzést, amit a Szívtánc és a Reiki alatt Tőled kaptam, mint megtapasztalást, erőt és energiát. Számomra ez egy csodával ért fel. Csak hálával tartozom a Teremtőnek, hogy az útjaink keresztezték egymást.
  További szép és tartalmas napokat kívánok Mindnyájunknak!
  Köszönöm, Miklós

 17. Csilla
  2013. szeptember 18. szerda 14:40

  Kedves Ági!
  Nagyon köszönöm az anyagot is, de legfőképpen a hétvégét. Nem csak a sok tudást, információt, de a kedvességedet, a nyugalmat, az élményt, ami elvehetetlen és kitörölhetetlen. Örülök, hogy részt vehettem a képzésen és bár még rengeteg tanulnivalóm van az életben, az biztos, hogy a reiki a része lesz és igyekszem vele minél ügyesebben bánni, minél többet, minél többeknek segíteni.
  Nagyon szép napot Neked! Csilla

 18. Hné M. Csilla
  2013. szeptember 18. szerda 14:40

  Kedves Ági! Köszönöm a küldött anyagot és az a sok jót, amit a két nap alatt kaptam tőled. Úgy érzem, Alíz vagyok Csodaországban.Szeretettel: Hné M. Csilla

 19. Ferenc
  2013. december 21. szombat 21:34

  Szia Ági!

  Még egyszer köszönöm a csodás hétvégét, nem különben a szeretetteljes, magával ragadó öleléseket.
  Alig bírtalak elengedni, legszívesebben még hosszú percekig öleltelek volna. :) )) Köszi
  K.F. Bp.

 20. Mónika
  2013. december 22. vasárnap 00:26

  Szia Ági!
  Nagyon szépen köszönöm a leveledet. Sokat jelentett nekem és igyekszem a tanácsaidat követni.
  Most én is szeretnék neked egy kis örömöt okozni egy történettel.Van nekem egy bátyám,aki nyáron focizott és sajnos térdsérülés érte.Rándulása lett és ezek után, bár mindent megtett,amit az orvos javasolt, valahogy nem érezte,hogy úgy mozogna, mint régen a térde. És úgy mint ahogy a hölgy is mondja a reikis cd-én,hogy beszéljünk a reikiről,megtettem és kérte tőlem.
  Már az első kezelés után,ami 30-40 percig tartott,megkönnyebbülést érzett és sokkal jobban tudta mozgatni a lábát. Együtt örültünk-örülünk.
  Lehetséges,hogy az öröm itt van körűlöttem,csak jobban észre kéne vennem és engedni magamnak,hogy átéljem.
  Ígérem még jelentkezem.Mindent köszönök Neked.
  Szeretettel:Móni

 21. patrícia
  2014. január 26. vasárnap 23:35

  Kedves Ági!

  Még csak két hét telt el, amióta elvégeztem a Reiki-t nálad, de már most csodálatos dolgok változtak meg ez által az életemben, hogy megkaphattam általad a Jó Isten még nagyobb szeretet energiáját.
  Nagyon szépen köszönöm Neked, hogy segítettél ebben nekem.
  További Áldás, Szeretet,Hit,Türelem és Kitartás Kísérje Életedet!
  Sok Szeretettel, Öleléssel;
  Patrícia

 22. Ildikó
  2014. február 18. kedd 16:57

  Kedves Ági!

  A kisfiam azt szokta mondani: Anya, varázskezed van… :) ))
  Köszönöm mégegyszer!
  Ildikó

 23. András
  2014. március 14. péntek 09:43

  Szia Kedves Ági!
  Nagyon köszönöm a Mesteri tanítást!
  Hatása alatt vagyok,élmény volt.Minden nap nem történik velem ilyen.
  Ölellek András

 24. Gyöngyi
  2014. március 14. péntek 09:49

  Kedves Ági!
  Szeretném megköszöni, hogy hozzájuttattál ehhez a csodálatos tehetséghez.
  Nagyon sokat segít nekem is feldolgozni ezt a nehéz időszakot és próbálok vele a családomnak és a testvéremnek is segíteni.
  Még egyszer köszönöm. Gyöngyi

 25. Réka
  2014. március 17. hétfő 11:02

  Kedves Ági!

  Nagyon szépen köszönöm azt a csodálatos 2 napot, amit a tanfolyamod alatt eltölthettem. Nagyon szép útravalóval lett vége, nagyon szépen beszéltél a reikiről.
  Én naponta gyakorlom és úgy érzem, hogy ez egy “nagy szerelem” lesz.

  A reiki tanfolyam alatt-után rájöttem, hogy mit is kerestem igazán, mi is hiányzott. A harmóniát szerettem volna megtalálni magamban és a környezetemben, de igazából nem ezt kerestem, csak akkor még nem tudtam megfogalmazni. A feltétel nélküli szeretetet kerestem, amire mindig is vágytam, de bántott, hogy én sem tudtam mindig ezt adni. A reiki ezt hozta el nekem. Ez alatt az egy hét alatt nem egyszer előfordult, hogy jött és szétáradt bennem, olyan szituációkban, amikor sérelem ért. Egyszerűen elöntött melegséggel. Én úgy érzem, hogy a reiki segíteni fog nekem abban, hogy ezt a szeretetet ne a külvilágban, hanem saját magamban keressem és találjam meg. Úgy érzem, hogy már “nem vagyok egyedül”.
  A gyerekeimen is szembetűnő a változás. Hosszú évek után átalusszák az éjszakát. :)

  Mindenképp szerencsésnek érzem magamat, hogy nálad tanulhattam és hogy te lettél a mesterem, mert annyi szeretettel beszéltél a reikiről, hogy ezt senki más nem tudta volna így ebben a formában továbbadni nekem.

  Hálásan köszönök mindent!

 26. Anita
  2014. április 16. szerda 07:27

  Szia Ági!

  Fantasztikus hétvégét töltöttünk Veled. Nagyon köszönöm azt a sok-sok élményt, amit kaptam, kaptunk! Kezdem érteni, hogy miért pont most kellett találkoznunk. Gyakorolok szorgalmasan.

  Szeretettel Anita

 27. Ilona
  2014. június 17. kedd 22:56

  Kedves Ági !

  Ez év tavaszán nyertem beavatást nálad. Azóta is áldom az egészet, amiben részesültem.
  Hálásan köszönöm !
  Üdvözlettel:Ilona

 28. Mátyás
  2014. június 17. kedd 22:59

  Kedves Ági!
  A tanfolyam alatt sok mindenre felnyílt a szemem, és azóta is több mindenre.
  Reikizek, amennyit csak tudok. Imádom.
  KÖSZÖNÖM

 29. Géza
  2014. december 10. szerda 09:34

  “Megérintett és megerősített az elfogadó közösséghez tartozás érzése. A megtapasztalt élmények hatására kibújt magjából a bizonyosság: sok minden van a világon, ami a szemnek láthatatlan. A bátorság, őszinteség, önismeret és belső fejlődés eddig ismeretlen szintjére léptem. A reiki gyökeresen megváltoztatta az előtte túlságosan szűk világlátásom.
  A mester szavai felejthetetlenek, mert belül élnek-hatnak és növekednek. Az ártatlan természet közepén, a tábori élmények szívet melengető pillanatai, a sok-sok könyv olvasgatása helyett rögtön egyértelművé teszik: igazán jól csak a szívével lát az ember.
  Megkapó érzés találkozni olyan emberekkel, akik tiszta és őszinte szívvel vágynak a világ időtlen értékeire. Akik hajlandók arra, hogy önzetlenül segítsenek az úton. Akik azért vesznek körül figyelmükkel, hogy adjanak. Különleges, felszabadító érzés annak a megtapasztalása, hogy körülöttem hétköznapi emberek – nem mindennapi belső erő által – bizalommal megnyílnak egymás felé és közösen haladják meg a problémáikat.
  Amit a közös munka után az arcokon látok és magamban tapasztalok: könnyűség-érzés és szelíd öröm, egymás iránti bizalom, az életbe vetett erősödő hit. A gyógyulás szó szerint kézzel foghatóvá válik. Végül reménnyel és boldogsággal tölt el, hogy az átvett boldogság magától továbbterjed a környezetemben. Egyetlen apró mosoly által.”

  Sok szeretettel: Géza

Ossza meg gondolatait, véleményét!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

*
*(rejtve marad)

Elköltöztem!

Kedves Látogató, Érdeklődő!
Köszönöm a megtisztelő figyelmedet,
amivel eddig is kísérted a munkámat.
Most búcsúzunk ettől a helytől
és hívunk egy új oldalra!
Megújult felületre hívlak,
hogy olvasgass, keresgélj, tájékozódj!

Tovább az új oldalra »