Megújult weboldal címe www.kalaziagi.hu
Frame
Frame
Frame
Frame
Főoldal » Vélemények » Kirándulások
Kirándulások
18 hozzászólás
 1. Rita
  2012. augusztus 28. kedd 09:23

  Kedves Ági!
  Úgy gondolom, hogy köszönettel mi tartozunk neked, amiért megmutattad nekünk ezt a csodát. Bennem (talán láttad is rajtam) mély, és tiszta érzéseket szabadított fel a vasárnapi nap. A csendnek, és a hálának az a szintje amit Taron és Mátraverebélyen átélten semmihez nem hasonlítható. Köszönöm :-) )))Olyannyira hatással volt rám, ránk a kirándulás, hogy szerdán ismét elmentünk. Töltődtem(tünk), nem csak energiával, hanem a Szentkút vízével is. :-) ))
  Szeretettel ölellek: Rita

 2. Anikó
  2012. szeptember 19. szerda 12:51

  Szia Ági!

  Fantasztikus élmény volt a mai kirándulás, nagyon jól éreztem magam.
  Nem találtam megterhelőnek a terepet sem, sőt élveztem. Az általad megvilágítottak tükrében pedig
  valóban büszkék lehetünk rá, hogy “letértünk” a járt útról és bevállaltunk új, mindenki számára ismeretlen utakat. Remélem ez mindenkinek az életében tükrözödni fog lelki szinten és a mindennapi életében is……
  (itt elsősorban magamra gondolok)

  Várom a következő általad szervezett kirándulást :-)
  S. Anikó Vp.

 3. Éva
  2013. szeptember 19. csütörtök 09:03

  Kedves Ági!

  Köszönöm szépen a tegnapi napot!
  Veled  más varázsa van egy kirándulásnak.Nagyon örültem, hogy a férjem a Bakonaki tónál tette a dolgát, megértette, hogy miért is mentünk oda.Az elbeszéléséből meg tudom, hogy hitt is a hely varázsában.Persze ez Neked köszönhető, jó volt az útközbeni rávezető magyarázatod, információ közlésed. Köszönöm:K. É. Vp

 4. Éva
  2013. szeptember 19. csütörtök 09:04

  Kedves Ági!
  Remek kirándulást tettünk a Bakonaki tónál. Nálam a változások elindultak
  Ági, varázslatos az a szinte “érintetlen” erdő! Az energiát tapintani lehetett. Személyes kisugárzásod mindenki számára feledhetetlenné tette változásunk kezdetét. Egész nap szeretetben lubickoltunk és közben gyógyultunk. Általad különleges élményekben volt részünk. Köszönöm! Ölellek!Sz.Éva Bp

 5. Ági
  2013. november 23. szombat 08:50

  Szia Ági!

  Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem ezen a kiránduláson! Már önmagában ez is csoda volt! Nagyon hálás vagyok érte!
  Úgy érzem, hogy valami elindult bennem is. Még nem tudom pontosan, hogy mi az, illetve, hogy mi lesz belőle. De mindenképpen nagyon kellemes, szeretettel teli érzés. Vasárnap jó kis fejfájással dolgoztam végig a napot, de nem az kellemetlen fejfájás volt… nem is tudom leírni, hogy milyen. :-)
  Ma pedig úgy mentem be a “birkakarámba”, mintha a nem is én tiltakoztam volna ellene annyira :-)
  Szóval, biztos, hogy elkezdődött valami. Kíváncsian várom, hogy mi lesz belőle :-)
  Mégegyszer hála és köszönet Neked a lehetőségért!
  Ölellek szeretettel! :-) <3

  Ági

 6. Rita
  2013. december 1. vasárnap 19:01

  Kedves Ági!

  Maradandó emlék és élmény volt számomra is a szombati nap.
  Azóta is érzem a felhalmozódott energia áramlását a testemben, olyan, mintha valamiféle vérátömlesztésen estem volna át, és ezzel friss életerőhöz jutottam.
  A tömegvonzás törvénye a mi esetünkben egy új megfogalmazást kapott:
  többen éreztük ugyanazt a jót, szépet, csodát, és ez a sok-sok energia összeadódva, sokszorosára nőve visszaömlött ránk. Bárcsak mindenki megtapasztalhatná ezt a varázslatos érzést, olyanok, akiknek eddig még nem volt részük hasonlóban sem.
  Az erdő, a természet, a víz gyógyító ereje az egyik legnagyobb ajándék és kincs, amit kaphatunk. És mindezt úgy, hogy csupán tiszta szívvel, szeretettel, hálás befogadással kell viszonoznunk. Mennyire egyszerű és mennyire felemelő érzés ez a folyamat!
  Amióta visszajöttem a kirándulásból mérhetetlen nyugalom, boldogság, könnyedség van bennem.
  Köszönöm Ági!
  K. Rita

 7. Detti
  2013. december 5. csütörtök 16:21

  Szia Ági,

  szeretném Neked még egyszer megköszönni ezt a csodálatos telítődést, feltöltődést! Az őrült fejfájásom elmúlt mára és úgy fel vagyok töltődve, mint egy Duracell-elem, ugyanakkor a testemet csak vonszolni tudom :)

  El szeretném mesélni Neked, hogy tegnap este a kutyámnak adtam 3dl-t a Szent Vid-forrás vízéből – annyira ízlett neki, hogy még kért volna, de még a lovaknak is akarok vinni az üvegből, na szóval, reggel 7-kor azzal ébresztett szeretett bobtail kutyusom, hogy őrült tempóban egyesével felhozta a játékait az ágyamba, ugrált rajtam és pörgött a levegőbe méteres magasságban, mint egy bakkecske ugrándozott, ráncigálta le rólam a takarómat és azóta sem igazán lehet leállítani…

  Nagyon hálás vagyok Neked Ági! Akkora csoda az út, amire rávezettél engem, köszönök ezerszer mindent!

  Nagy ölelést és sok szeretetet küldök Neked,

  Detti

 8. Csilla
  2013. december 8. vasárnap 11:40

  Szia Ági!

  Ma 12.00-kor szálltam ki az ágyból, érzem, ahogy még mindig a fa tövében ülök!! Nagyon sokat pihentem… na és ma már van fájdalom….. :) de már megszeretgettem magam ♥ :)

  S Én is érzem, hogy visszatérek még nem is egyszer!! Fantasztikus élmény volt a lelkemnek és a testemnek….. ahogy készültem a napra… és ahogy megéltem!! :)
  Köszönöm mégegyszer!

  További csodás vasárnapi délutánt! Csilla

 9. Juli
  2013. december 9. hétfő 11:42

  Drága Ági,

  Nagyon köszönöm ezt a szép napot, főként Neked, mert Te hoztad össze.
  Én ezen az úton az egyedüllétre, így a befelé figyelésre összpontosítottam. Bár ilyen elvárásom (meg semmilyen más elvárásom) nem volt, ott jöttem rá, hogy most ez a jó nekem. Így a többiek “átúsztak” olykor a színen, váltottunk pár szót, olykor néhány mondatot, az persze jó volt.

  Sokat gondolok az erdőre, az energiapontokra, a nyitó és a záró körökre. Ez utóbbiak jelentették nekem a “közös” dolgokat, az együttlétet.

  Mindent összevetve nagyon jó volt, és szívesen mennék vissza már holnap.
  Ölellek
  Juli

 10. Anikó
  2013. december 21. szombat 09:00

  Kedves Ági!

  Ezután a mesés kirándulás után körülötted is beindul a változás?

  Mert itt bizony mindketten erősen érezzük a fordulatokat…

  A fizikai valómban is pozitívan érzem (megszűntek a térd- és kézfájások)
  Nagy a lelki nyugalom, kiegyensúlyozottabbnak érzem magam.
  No és az élethelyzetek!!! Azok változtak leglátványosabban!

  Köszönöm mégegyszer!
  B.A. Bp.

 11. Éva
  2014. június 7. szombat 06:45

  Kedves Ági!

  Sajnos idén nem jön össze, hogy Veletek tartsunk. Feledhetetlen élményt szereztünk két évvel ezelőtt….mindenkinek csak ajánlani tudom!

  Ölellek szeretettel:Éva

 12. Andrea
  2014. június 7. szombat 23:11

  Kedves Ági!

  Nagyon köszönjük a lehetőséget, igazán jó érzés volt a tavaknál sétálni és a természet észlelését más elmeállapotban megtapasztalni.
  Egy élmény volt. Igaz meg voltam bízva egy feladattal de annyira átadtam magam a csodának hogy elfelejtettem – egy kulcstartót kellett volna vinnem egy gyűjtőnek :D DD
  Köszönök mindent, a képet is :)

  További szép napokat!Andrea

 13. Kádár Éva
  2015. július 14. kedd 17:32

  Szia Ágikám!

  “Olyan, mintha még ott lennék. :)
  Így kezdted a leveledet, amit ma záró gondolatként kaptunk Tőled…
  Pont így érzek én is, pedig már 3 nap eltelt…
  Valóban megtapasztaltam, hogy van a természet effajta szépségének gyógyító funkciója, amely a testet és a lelket is gyógyítja! Nem tudtam betelni tavak színével, a vízesések morajló hangjával, erejével, nagyon sokszor csak azt tudtam mondani: – Istenem, milyen gyönyörű!
  A szombati 9 órás sétán úgy éreztem, hogy megállt az idő, és ez bennem maradt, most a napokat érzem háaisten olyan hosszúnak, mint réges-régen…
  Annyira lenyugodtam, hogy szinte egyfolytában csak aludnék, amit nyugdíjasként hála, megtehetek…
  Régóta túl pörgősek a mindennapjaim, valószínű, hogy ezen változtatnom kell, és ez kezdődött most el…
  Meglepődve tapasztalom, hogy még a tegnap vett új könyv sem hoz lázba, már kétszer fekve akartam elkezdeni olvasni, és rögtön elaludtam…
  Egy pici fáradtságot most érzek a lábamban, az úton mindezt észre sem vettem, olyan jól éreztem magam!
  Köszönök Ágikám mindent, a figyelmességedet, a jó szervezőképességedet, a meditációkat, a zenét, azt, ahogy segítettél, hogy ráhangolódjunk a ránk váró csodára!
  Az útitársaknak is köszönet jár, mert nagyon aranyos, segítőkész csapat kovácsolódott össze, és a buszvezetőknek is hála, nagyon kellemes, zökkenőmentes utunk volt,az időjárás pedig nem is lehetett volna jobb (megrendeltük…)!

  A további útjaidhoz,táborokhoz minden jót kívánok!
  K. Éva, Győr

 14. Enikő
  2015. július 16. csütörtök 20:49

  Kedves spirituális vezetőm,Kálazi Ági!

  Hála,és köszönet,hogy veletek tarthattam Plitvicére!

  Megélhettem most egy új,spirituális látásmóddal is a természet isteni csodájának szépségét,csendjét,szeretetét.
  Régóta figyelem a jeleket,és ez a szépséges út teljesen bejárta az életutamat.
  Már induláskor kaptunk egy kártyát,ami felhívta a figyelmemet az önértékelésem,és értékeim összhangba hozására.
  A csodálatos kristálytiszta vizek,vízesések,a nyugalom,és a táj szépsége visszatükröződött a lelkemben,és talán most először éltem át a saját szépségemet,a saját elfogadásomat általa./ Még a képeken is szebbnek láttam magamat,mint általában.. :) /
  Az emberek,akikkel találkoztam,azok is megmutatták,melyik életszakaszomban járok,mikor volt könnyebb,mikor nehezebb a gyaloglás,-ez az életem nehézségeit,és szárnyaló időszakait követte.Volt,hogy lökdösődtek német turisták tolakodva,volt,hogy idegenek segítő kezet nyújtottak,volt,hogy barátnőkre leltem,volt,hogy egyedül,csendben megpihentem,volt,hogy a férjemet követtem,és a picike “unoka” vízeséseket fotóztam mosolyogva..Hihetelen,de az utam vége felé találkoztam egy lengyel nővel is,aki hol rángatta,hol cipelte a gyerekét,(segítséget nem elfogadva)és minduntalan rálépett a saját ruhájára,majdnem felbukott szegény../ a menyem is lengyel-ez sok mindenre rávilágított. :) /
  Nekem ez az út a saját békém megtalálását,az elfogadást,a szépséget,a harmóniát hozta el.
  Minden nap szeretettel,és hálával gondolok minden utitársamra,a szép zenékre,dalokra,a szépséges tájra,és természetesen rád kedves Ági,aki segítettél megélni ezt a csodát.
  Naponta nézegetem a képeket,és mondom a mantránkat: “Istenem,de gyönyörű!”
  Köszönettel,és szeretettel: Enikő

 15. Ági
  2015. július 21. kedd 22:49

  Szia Ági!

  Köszönjük mégegyszer a csodás napot. Ilyen gyönyörű tájat nem láttam életemben, pedig már voltam pár helyen.

  Nélküled nem tudtuk volna ezt a csodát úgy átélni, ahogy Te elővezetted. Minden szavadat, mondatodat szívtuk magunkba, gondolataink a Te kimondott szavaiddal mély érzéseket keltettek bennünk. Megfogalmaztad, kimondtad világosan, érthetően, gondolatainkat szavakba öltötted.
  Fáradhatatlanul, még az hazafelé vezető út utolsó perceiben is arra törekedtél, hogy minél többet adj érzésben, megértésben, tanításban.
  Köszönöm, életre szóló élmény volt.

  A képeket azóta is mindennap nézegetem.

  Szeretettel ölellek:
  G. Ági

 16. Anikó
  2015. július 21. kedd 23:00

  Szia Ági!

  Köszönjük a plitvicei kirándulást,megfogadtuk,hogy visszamegyünk egyszer.
  A kirándulás után kitisztult bennem,hogy hogyan is legyen ezután.Akkora megkönnyebbülés!
  P.Anikó

 17. Marcsi
  2015. augusztus 3. hétfő 13:50

  Drága Ági!

  Plitvice önmagában is gyönyörű!!!

  Az instrukcióid,tanácsaid felkészítettek az “útra”,teljesen más szemmel láttam a gyönyörű tájat, élőlényeket, mindent és mindenkit!A Belőled áradó szeretet,törődés,a ráhangolódások,gyakorlatok,a zene és az ének pedig felejthetetlenné tette számomra e csodás kirándulást.

  Szavakkal leírhatatlan milyen érzés ennyi nyitott emberrel együtt ott lenni ebben a pazar környezetben!
  Én szárnyaltam Veletek,Köztetek! Azóta is minden nap gondolatban ott állok a vízesésemnél és újra élem a csodás pillanatokat!

  Köszönöm szépen,hogy ott lehettem Veletek!<3
  Marcsi

 18. 2016. július 1. péntek 10:39

  [...] Drága Ági! Plitvice önmagában is gyönyörű!!! Az instrukcióid,tanácsaid felkészítettek… [...]

 19. Edit
  2016. július 12. kedd 21:51

  Drága Ági! Még mindig repdesek, szárnyalok, ahogy a sok szitakötő és pillangó meg a madarak.Az élményt, amit ott kaptam, abban pedig lubickolok, mind a gyönyörű halak.Ágikám a Te felkészítőd nélkül és, ha nem veletek utazom, tudom, hogy megkaptam volna a látványt, de tartalom és üzenet nélkül! Még jobban lecsendesedtek és el is fakulnak, azok az érzések, amiknek már rég nem volt helyük nálam.Elengedtem őket teljes megbocsájtással, engedelmeskedtem a természet gyógyító erejének.Volt vízesés, ahol a fejem fájt, volt, amelyik a torkomat szorította, a gyomromba öklözött, és, amelyik szinte lágyan ringatott, cirógatott, na ott tudtam, hogy Ő az én vízesésem. Ott azon a szent helyen adtam át minden negatívumot, neheztelést, bánatot és keserűséget az égieknek, kimosott a víz mindent, ami már nem szolgálta a javamat és fejlődésemet!Helyükre új energiák fészkelték be magukat, mint azok a csodás kismadarak a nagy lapulevelek közé! A körben a BEFOGADÁST kértem és folyamatosan kapom a biztató jeleket.Kártyákkal is nagyon sokat segítettél, hálás szívvel köszönök mindent, és már ott eldöntöttem, visszajövök minden évszakba, hogy megtekintsem ezt az Isten alkotta csodát!Mátyásnak köszönöm a videót, Olivérnek a segítő kezet, és mindenki másnak, fantasztikus volt és felemelő veletek, minden pillanat! Puszi és ölelés! Edit

Ossza meg gondolatait, véleményét!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

*
*(rejtve marad)

Elköltöztem!

Kedves Látogató, Érdeklődő!
Köszönöm a megtisztelő figyelmedet,
amivel eddig is kísérted a munkámat.
Most búcsúzunk ettől a helytől
és hívunk egy új oldalra!
Megújult felületre hívlak,
hogy olvasgass, keresgélj, tájékozódj!

Tovább az új oldalra »