Megújult weboldal címe www.kalaziagi.hu
Frame
Frame
Frame
Frame
Főoldal » Öt Kapu Szellemi Iskola
Öt Kapu Szellemi Iskola

Szeretném néhány szóval bemutatni az Öt Kapu Szellemi Iskolát, amelyet vezetek már 8 éve. 2003. szeptemberében indítottuk e képzési formát Budapesten, Vácott és Veszprémben.

Az oktatók diplomás parapszichológusok,terapeuták, ezoterikus tanítók, a Mantra Parapszichológiai Főiskolán végeztek. A képzés 5 félévés, havonta egy hétvége.(9.00-17.00) Nem gyógyítókat és terapeutákat képzünk. Az önmegismerést, önmegvalósítást, önfejlesztést céloztuk meg feladatunként. Úgy tudunk a leghatékonyabban segíteni, ha  minden szinten rendben vagyunk. Ez folyamatos belső munkát igényel.Ezeken a hétvégeken az oktatók irányításával belső munkák zajlanak. Olyan tantárgyaink vannak, amelyek a belső megismerést segítik, ill. elsajátításukkal tudunk segíteni másoknak is életük történéseinek megértésében, fájdalmaik enyhítésében.Tehát kettős célt szolgálnak a hétvégék:

- saját magunkon dolgozni, tisztulni, töltődni,

- módszereket elsajátítani,tanulni, kipróbálni, megismerkedni velük, hogy el tudjuk dönteni, melyik áll hozzánk a legközelebb.

Mindezt több éves gyakorlattal rendelkező, látó, érző oktatók segítségével. Kis csoportban történik az oktatás. 10-15 fő, ami lehetővé teszi az egyéni foglalkozás. Sok gyakorlat és meditáció zajlik a hétvégeken.

Nem tömegeket akarunk tanítani, hanem belső hangjukra, megérzéseikre hallgató tanítványokat képezni. Ehhez sok gyakorlás és jó módszerek kellenek. A mai rohanó tempójú életben egyre kevesebb  idő jut magunkra. Ezek a hétvégék arról szólnak, hogy végre csak magaddal foglalkozzál, figyelnek rád, segítenek neked életfeladatod megértésében, a továbblépésben.

.

A szórólap megtekintéséhez kattintson ide!

Ha problémája adódna a szórólap megtekintésével vagy annak olvashatóságával, kérjük válassza a szórólap letöltését!
.

‹‹ letöltés ››

Elköltöztem!

Kedves Látogató, Érdeklődő!
Köszönöm a megtisztelő figyelmedet,
amivel eddig is kísérted a munkámat.
Most búcsúzunk ettől a helytől
és hívunk egy új oldalra!
Megújult felületre hívlak,
hogy olvasgass, keresgélj, tájékozódj!

Tovább az új oldalra »