Megújult weboldal címe www.kalaziagi.hu
Frame
Frame
Frame
Frame
Főoldal » Ajánló » Tanítás »
Legfrissebb rész
Ajánlókép
Lépj be!

Van benned egy hely, ami egyszerűen Van – erőfeszítés nélkül. Az elme szele nem tudja felkapni és magával sodorni. Ez egy olyan hely, ahol egyszerűen tudatos vagy, identitás nélkül.

(tovább…)

2013. február 3., vasárnap
Korábbi részek
Ajánlókép
Valódi hallgatás

“A kis Momo egyet tudott, ahogyan rajta kívül senki: hallgatni másokat. Nincs ebben semmi különös, mondhatja netán némelyik olvasó, hallgatni akárki tud. Csakhogy ez tévedés.

(tovább…)

2012. július 4., szerda
Ajánlókép
Szolgálat

“A természetben mindenben a szolgálat vágya él. A szél szolgál, a víz szolgál. Ha fát találsz, ültesd el magad! Ha hibát találsz, javítsd ki magad! Ha olyan feladatot, amit mindenki kikerül, vállald föl magad! Öröm jónak és egészségesnek lenni, ám még nagyobb öröm szolgálni tudni.

(tovább…)

2012. június 18., hétfő
Ajánlókép
Mire való a csönd?

“A magányosan élő szerzetes remetéhez egyszer emberek jöttek. Megkérdezték tőle:

- Mire való, hogy életed nagy részét itt töltöd el csöndben és magányban?

(tovább…)

2012. május 28., hétfő
Ajánlókép
A reakció hiánya

“Eckhart Tolle: Ha a megadás állapotában élsz, akkor valami átjön rajtad keresztül a dualitás világába, valami, ami nem evilági.

Kérdező: Ez a valami okoz-e tényleges változást a külső világban?

(tovább…)

2012. május 16., szerda
Ajánlókép
Minden értünk történik és nem velünk

“Ha észrevesszük és megszámoljuk a csodálatos dolgokat, amikkel a váratlan események ajándékoznak meg bennünket, minden világossá válik. De ha elkerülik a figyelmünket, és nem látjuk meg a háttérben munkálkodó jóságos természet valós okait, akkor már csak a depresszió marad, hogy felrázzon és figyelmeztessen: elmentünk mellettük.

(tovább…)

2012. május 7., hétfő
Ajánlókép
Ébredj fel!

“Valahányszor azt veszed észre, hogy a negativitás valamilyen formája megjelent benned, ezt ne tekintsd kudarcnak, hanem hasznos jelzésnek, amely azt mondja: Ébredj fel! Gyere ki az elméből! Légy jelen!

(tovább…)

2012. április 25., szerda
Ajánlókép
Egy játék

“Játszd a szerepedet, élvezd, jó mulatság! De vedd könnyedén. Nem érdemes nyugtalankodnod miatta. Bármilyen szerepet kell eljátszanod bármilyen körülmények között, játszd a legjobb képességeid szerint, játszd totálisan.

(tovább…)

2012. április 16., hétfő
Ajánlókép
Csendes ajándék

“Az Adás törvényének megvalósításához – az egész körfolyamat elindításához – a legjobb út az a döntés, hogy minden olyan alkalommal, amikor valakivel kapcsolatba kerülünk, adunk valamit.

(tovább…)

2012. március 5., hétfő
Ajánlókép
Oszd meg másokkal!

„Az ember, aki szereti önmagát, olyannyira élvezi ezt a szeretetet és olyan mértékű boldogság tölti el, hogy a szeretet elkezd túlcsordulni benne és elér másokhoz is. El kell érnie! (tovább…)

2012. február 28., kedd

Elköltöztem!

Kedves Látogató, Érdeklődő!
Köszönöm a megtisztelő figyelmedet,
amivel eddig is kísérted a munkámat.
Most búcsúzunk ettől a helytől
és hívunk egy új oldalra!
Megújult felületre hívlak,
hogy olvasgass, keresgélj, tájékozódj!

Tovább az új oldalra »