Megújult weboldal címe www.kalaziagi.hu
Frame
Frame
Frame
Frame
Főoldal » Kirándulások » Gyógyuló nap a Bakonaki tó környékén
Gyógyuló nap a Bakonaki tó környékén

A bőkezű természet olyan energiákkal szőtte be a Bakonaki tó térségét, amelyek ellazítanak, megnyugtatnak, energiával töltenek fel bennünket.

A Bakonaki tónál levõ Szent Vid kápolna és Vid kút közelében a radiesztéták és természetgyógyászok számos, gyógyító hatású sugárzó pontot fedeztek fel, amelyek jótékonyan befolyásolják közérzetünket és egészségünket. A több mint 50 energiapont közül huszonhatot pontosan lemértek és megjelöltek.

A térségben való rövidebb (ponttól függõen, 8-30 perc) tartózkodás után már megkezdõdik a blokkok oldódása és az energia áramlása a testben. Az ide látogatók viszonylag gyorsan ellazulnak és új erõre kapnak.

A tó mellett, az erdõben áll a Szt. Vid kápolna, mellette pedig az azonos nevû forrás, amelynek gyógyító- és csodatevõ hatásáról õsidõk óta beszélnek. A látogatók, az egész évben csobogó hûs vízzel mossák meg arcukat, szemüket, oltják szomjukat. A hagyomány szerint, a Vid kút vize csodásan gyógyítja a látási és hallási, valamint az emésztõszervi és idegrendszeri panaszokat, továbbá a különböző bőrbetegségeket.

Sok gyógyulás történt már itt a csoportjaimban!

A közös energiagyakorlatok, meditációk után mindenki kap egy térképet és bejárhatja azokat a helyeket, ahonnan a gyógyulásához szükséges erők érkeznek.

450 m átmérőjű körben a forrás körül 26 olyan „egészségpont” található, melyek energiát közvetítenek fizikai, pszichikai, mentális, érzelmi és intellektuális képességeink javításához, megújításához. Az energiák automatikusan lépnek működésbe és a talpon illetve tenyéren érzett szúrások mutatják jelenlétüket, hatásukra felszabadultnak, könnyebbnek, lazábbnak érezzük magunkat, mintha megszabadultunk volna nyomasztó gondjainktól.

Szeretettel hívlak és várlak 2014. augusztus 2-ai reikis szlovéniai kirándulásra!
Tekintsd meg a kirándulás szórólapját:

Kedvcsinálónak tekintsd meg az előző kirándulás képeit:
vagy olvass kirándulásokról írt véleményeket:
Részletek:
Helyszín:
Szlovénia - Bakonaki tó
Dátum:
2014. augusztus 02 .
Szórólap:
Ha problémája adódna a szórólap megtekintésével vagy annak olvashatóságával, kérjük válassza a szórólap letöltését!

Ossza meg gondolatait, véleményét!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

*
*(rejtve marad)

Elköltöztem!

Kedves Látogató, Érdeklődő!
Köszönöm a megtisztelő figyelmedet,
amivel eddig is kísérted a munkámat.
Most búcsúzunk ettől a helytől
és hívunk egy új oldalra!
Megújult felületre hívlak,
hogy olvasgass, keresgélj, tájékozódj!

Tovább az új oldalra »